top of page
HUB Hvaler 131123.jpg

HNF inviterer hele næringslivet på Hvaler, politikere, næringsinteresserte, gründere og de som går med en idé i magen til Kick-off for HUB-Hvaler. Målet med prosjektet er å styrke næringsutviklingen gjennom samarbeid og relasjonsbygging, kompetanseheving og synlighet, og sammen skal vi skape grobunn for økt verdiskapning både lokalt og regionalt. Programmet finner du lenger ned så hold av datoen. Arrangementet er gratis og avholdes i auditoriet på Hvaler Barme- og Ungdomsskole, og starter kl 1800.

Jan Sollid Storehaug.jpg

Jan Sollid Storehaug

Tenk Digitalt

Skal du lykkes med din bedrift i årene som kommer gjelder det å følge med på teknologiutviklingen som nå skjer i et rasende tempo. Verktøykassa er større enn noensinne, enklere å ta i bruk og i mange tilfeller aldeles gratis, forteller Jan Sollid Storehaug. Han er en etterspurt foredragsholder og beskriver seg selv som en teknologioptimist. Som seriegründer har han startet og deltatt i oppstarten av ikke mindre enn 16 bedrifter og deler gjerne sin erfaring med andre ledere og bedrifter i alle størrelser. 

 

Jan har bodd i Bølingshavn i de siste 30 år og jobber i dag som daglig leder i Tenk Digitalt AS som jobber med digital strategi, digital markedsføring og utvikling av nettsider. 

 

I sitt innlegg vil Jan dele med oss hvordan han selv bruker de nye AI-assistentene på jobb og privat og hvordan utviklingen av nye teknologier de neste årene vil forandre hvordan vi tenker, lever og jobber.

Elena Johnsen Solvang

Oppstartslos DnB

Elena er utdannet innen økonomi, ledelse og bærekraft med fordypning i bærekraft i byggevarebransjen. Hun har 8 års erfaring fra retailbransjen.

Ønsker du hjelp til å lykkes med din bedrift? Oppstartslosen i DNB er til for å hjelpe deg med etablering, selskapsstruktur, forretningsmodell, finansiering, nettverk og markedsføring.

Har du allerede etablert en bedrift så hjelper også oppstartslosen deg med videreutvikling og vekst, uavhengig om du er kunde i DnB eller ikke.

Elena.png
Bjørn Winther Johansen.jpg

Som næringssjef i Hvaler Kommune er en stor del av å rollen å jobbe tett med lokalt næringsliv for å støtte og fremme økonomisk vekst og bærekraftig utvikling.

Bjørn W Johansen

Næringssjef

Hvaler Kommune

Mikrofon.jpg

Program

1800 - Velkommen

1805 - Bjørn W Johansen, næringssjef Hvaler Kommune

1815 - HNF HUB Hvaler

1900 - Pause

1930 - Jan Sollid Storehaug, Tenk Digitalt

2000 - HNF Kompetanseheving

2015 - Elena Johnsen Solvang, oppstartslos DnB

2025 - HNF HUB Hvaler

2100 - Avslutning

Det tas forbehold om småjusteringer i programmet.

Samarbeid og synlighet er to fokusområder for Hvaler Næringsforening, og dette er viktige faktorer for å lykkes og for å nå frem i markedet. Gjennom HUB-Hvaler ønsker vi å bidra til at den enkelte aktør inkluderes i fellesskapet for næringslivet på Hvaler, og oppnår de fordelene dette gir.

Vi ser allerede suksesshistorier på forskjellige plan som et resultat av nettverksbygging og partnerskap, og dette arbeidet skal vi fortsette med full styrke for å løfte både etablerte og nye satsninger inn i fremtiden.

Vi håper du har anledning til å delta på vår kveld med spennende innslag og ikke minst høre om vår fremdrift for økt verdiskapning på Hvaler.

Velkommen!

Påmelding

bottom of page