top of page

Medlemsmøte HNF 16. november 2022

Vi gleder oss til igjen å kunne samle medlemmene i næringsforeningen til et medlemsmøte. Vår intensjon er å ha flere samlinger og møter gjennom året, men spesielle tider har hindret oss. Nå er vi imidlertid i gang igjen, og vi håper så mange som mulig har anledning til å delta. Det vil presenteres konkrete aktiviteter for næringsaktørene på Hvaler, som vi håper vil bidra til bedre synlighet i markedet, samt hvordan vi sammen bygger nettverk og blir gode ambassadører for hverandre.

Representanter fra Hvaler Kommune vil være tilstede, med post på programmet, men også tilgjengelig for litt uformell prat under pausen.

Medlemsmøte er for medlemmer, og er ikke din bedrift medlem i dag, så meld dere inn...det er halv medlemskontigent ut året. Personlig medlemskap er også mulig...og vi ønsker alle velkommen.

 

Medlemsmøte starter kl 1800 i auditoriet på Hvaler Barne- og Ungdomskole, og vi gleder oss til å se deg. For å beregne litt enkel servering i pausen vil vi gjerne vite hvor mange som kommer, så fint om du registrerer din deltagelse under påmelding. 

Kl 1800 - Velkommen

Kl 1805 - Rådmann Rune Antonsen

Kl 1815 - Saker vi jobber med

Kl 1830 - Ambassadørprogram for næringslivet

Kl 1900 - Pause med litt servering og mye mingling

Kl 1930 - Nettverksbygging digitalt og fysisk

Kl 2000 - Næringsutvikling

Kl 2030 - Hvaler Kommune og Hvaler Næringsforening svarer på spørsmål

Kl 2100 - Avslutning

bottom of page